UČITAVANJE

Naša kuhinja

Filozofija je Johnsona jednostavnost, originalnost i prirodnost. Svježa i kvalitetna riba, škampi i školjke nabavljeni od lokalnih ribara upravo toga dana kada su posluženi, koncipirani u menu u slijedovima. Povrće se uzgaja u vrtu chefa kuhinje, i zatim uz svježu ribu oblikuje u jela koja tako dobro poznajemo iz kuhinje naših baka, ali koja sad pričaju jednu novu gastro priču.

I vino naravno slijedi tu istu priču. Na vinskoj karti nalaze se vina iz cijele Hrvatske, ali su primarna ona istarska koja će domaćini odlično sljubiti s pripadajućim jelom. Tu su i istarska maslinova ulja, kao točka na i gastro doživljaja koji je svaki dan novi, neponovljiv i sasvim poseban.

Nema potreba biti zarobljen formom jer se time gubi smisao, ostaje bez duše. Bolje je kada gost osjeti život u kuhinji i prepoznaje da se jelo priprema upravo za njega. Nemamo unaprijed pripremljenih jela. Sve namirnice su svježe a riba, škampi i školjke živi.“  ističe Dragan.

Hrvatski English Italiano Deutsch

Design: MintMedia